Julen 2017

Julen är väl per definition inte slut än, även om jag ofta tycker att det känns så när julafton har varit. Jag tänkte i alla fall skriva ner hur vi firade jul 2017.

Igår vaknade vi och det var julafton! Så himla mysig känsla ändå. Vi startade dagen med att ge en julklapp till Baloo. Det tyckte nog vi var roligare än vad han gjorde, haha. Han fick en pipleksak, jag tror att något ätbart hade varit populärare. 


Jag lockade håret och sminkade mig, vi tog en julaftonsselfie och sen åkte vi till mina föräldrar för julgröt och skinkmackor! Det var jag, Fredrik, mamma, pappa och min syster Anna. Och hundarna, så klart!


Efter att vi hade diskat bort gröttallrikar och liknande tog vi med oss ett gäng kakor och åkte till mormor och morfar. De bor numera på ett äldreboende här i samhället. Där drack vi kaffe, pratade och öppnadr några julklappar. Det blev ganska lagom vad de orkade med ❤
Sen åkte vi tillbaka till mamma och pappa. Vi såg på Kalle Anka innan vi började förbereda middagen. Sen lyckades vi med konststycket att äta middag längre än femton minuter! 

När middagen var bortstädad började julklappsutdelningen. Min bästa julklapp var en yllepläd från Klippan Yllefabrik. Ska visa fler klappar imorgon. 

Tjuvtitt på mina ben under min yllepläd

Sen åt vi godis och såg på tv och pratade fram till halv elva då vi åkte hem. En lyckad dag!

Idag har vi varit hemma hos Fredriks mamma tillsammans med han systers familj. Julmat och julklappsspelet var huvudaktiviteterna. Vi kom hem med ett adventsljus därifrån. 

Nu är vi hemma igen och jag funderar på en kvällsmacka. Hoppas att din jul var fin, oavsett vad du gjorde!

Our Christmas in short: We spent Christmas Eve with my parents, nu sister and our dogs. My best gift was a wool blanket. Today we’ve been with my husband’s family. I hope you have had a wonderful holiday! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.