What I got for Christmas 

Jag fick så många julklappar i år att jag nästan skäms! Alla var galet fina och sånt jag ville ha, så jag kände mig så bortskämd. Samtidigt är jag verkligen ingen shopoholic så jag tänker att det inte gör något om jag får mycket grejer en gång om året. 

Bästa julklappen var den här pläden, från Klippan, som jag fick av mina föräldrar. Den har jag suktat efter ett tag. Den är stor så den täcker hela kroppen och mer därtill, den är varm eftersom det är ull och den innehåller inga läskiga mikroplaster. Älskar den! Önskade mig en grå eftersom jag tänkte att den färgen kommer funka länge, och då blir pläden ännu mer hållbar. Vacker är den också!

Jag fick tre böcker. En roman av Sofie Sarenbrant, som har blivit en av mina favoritförfattare. Bakom din rygg fick jag av min syster. Så fick jag en målarbok för vuxna av makens syster och en kokbok med veganskt paleo av mamma och pappa! Målarboken hade jag önskat mig, men kokboken var en överraskning. Klimatsamvetet vill att jag lagar mer grönt medan min kropp mår bättre av mindre kolhydrater, så det här är ju en bok för mig.

I kategorin kläder fick jag ett par kompressionsstrumpor i ylle av svärfar, och dubbade promenadskor av mina föräldrar. 

Vegansk schampotvål från gröna lyckan och en ögonskugga från Maria Åkerberg. Från mina föräldrar respektive min syster.


Bivaxark att använda istället för folie, från abeego denna gång. Doftstickor från svägerskan med familj och ekologiska sminkpenslar från min syster. 
Av maken fick jag en selfiestick och en scratchmap. Tänkte visa dessa senare. Fick en jättefin ugnsform av svärmor också som är i diskmaskinen just nu. Den får också visas sen!

These are my Christmas gifts. My favourite is the blanket on the first picture. It is made entirely of wool and contains no plastic. It is beautiful too.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.