Hej från jullovslunken

Hej alla fina bloggläsare! Har ni det bra? Jag har det bra, och samtidigt hektiskt. Har nog aldrig haft ett jullov då jag har känt mig så outvilad som i år. Känner mig nästan stressad faktiskt. Varför då? Jag tror att det beror på att veckan som varit har sett ut så här:

Juldagen (måndag): Vi klev upp tidigt och åkte drygt femton mil till Fredriks mamma för att fira lite jul där med henne och med Fs systers familj. Det var jättetrevligt men jag var jättetrött och sov hela vägen i bilen på vägen hem. Jag sover för övrigt aldrig i bilen, så det är ett tecken på extrem trötthet hos mig.

Annandag jul (tisdag): var jättetrevlig och lugn men jag hade hela tiden en stressklump i magen över kommande dagar..
Onsdag: Vi klev upp tidigt igen och körde bil med släp till vår gamla ort där F har jobbat kvar sen vi flyttade till huset. Vi har ju en liten lägenhet där 🙂  I onsdags tömde vi den på saker och flyttstädade hela alltet, och så skrev vi papper med en hyresgäst som ska ha lägenheten fram till sommaren. F har fått nytt jobb och vi har inte det behovet av lilla ettan längre. Vi var hemma igen till middagstid.

En bit av lägenheten

Torsdag: Jag vaknade alldeles för sent, kände mig stressad över det. Tog med mig maken och fyllde upp kylen med mat som inte var julmat. Ägnade en halvtimme åt att få in allt i kylen (eftersom vi har jordens minsta kyl, inte för att vi hade så mycket mat). Vi bar upp de få möblerna vi haft i lägenheten till övervåningen, tömde flyttkartongerna och städade liksom upp efter det lilla kaoset som blev av flytten. Sen hade vi förstås en lugnare eftermiddag och kväll, men det blev som ändå en dag full med ”måsten”.

Och idag är det fredag och jag vaknade med världens stressklump i bröstet. Heja Ina, du är verkligen bra på att vara ledig. Idag måste jag nog packa eftersom vi ska åka bort och fira nyår. Det ville (och vill) jag jättegärna men det känns som ännu ett måste som ska klaras av.. Lite känner jag stress över Fs nya jobb också som börjar på tisdag. Jag är liksom nervös i hans ställe.

Nytagen bild på oss

Men jag jobbar på att försöka känna mig lugn och fokusera på att jag faktiskt är ledig hela nästa vecka också. Håll tummarna för att det går bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.