Nyårslistan 2017

Då var det dags att göra en kortare variant av en årssammanfattning. Den här listan har jag fyllt i flera gånger de senaste åren. Det börjar bli en liten samling! Här hittar du listor från 2016, 2015, 2014,

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?

Åkte till Spanien.

Har du några nyårslöften?

Det mesta finns att läsa i inlägget med mål som jag publicerade igår. Inte många löften, mål är bättre om man vill få något gjort.

Bästa köpet?

Ljusstakarna i köket. Tur det, för de kostade lika mycket som en veckohandling mat. Styck. Och jag köpte tre.

julpynt20173

Färgen i Norge räknar jag som ett fynd, så det var också ett bra köp!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Flera, flera stycken. Min barndomsvän blev mamma i maj, och flera av mina klasskompisar från högstadiet och gymnasiet fick barn under året. Jag har till och med bloggat om det här. Vi börjar nog vara i den åldern då man föder barn.

20170713_145947

Vilka länder besökte du?

Norge för att köpa färg. Spanien för att det kändes som ett måste.

Vad var sämst?

Cancer i min närhet, att morfar helt plötsligt ramlade och sen aldrig har återhämtat sig helt och all ilska jag har burit på.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Inte lika glad som 2016, men gladare än skitåret 2015. Ett normalt år, kanske.

 Favoritprogram på TV?

På spåret. I år igen.

Bästa minnet från 2017?

Oj, vad svårt. Det måste ändå vara när huset var färdigmålat. Jag var så glad att det gick på bara tre dagar, jag hade gissat på tre månader.

Vad ser du mest fram emot med år 2018?

Hm, det här låter tråkigt, men jag ser mest fram emot att året ska gå.. Måste nog planera in lite roligheter för det lät ju väldigt deprimerande 🙂

Vad önskar du att du gjort mindre 2017? 

Ätit så mycket socker. Jag är ju typ sockerberoende så det är ingen nyhet, men i år har det verkligen börjat äckla mig. Säger jag medan jag har handen i en godispåse.

Bästa boken du läste i år? 

Boktjuven gillade jag efter några hundra sidor (tyckte dock att filmen var ännu bättre), och så gillade jag Patrik Sjöbergs självbiografi väldigt mycket. Läste även om den första Harry Potter-boken, på spanska denna gång.

IMG_20170708_140810_707

Vad var din största framgång på jobbet 2017?

Jag tycker det är så svårt att mäta framgång på mitt jobb, så jag har lite svårt att svara på den frågan. Jag tycker det är kul att jag har blivit mer involverad i verksamheten på olika sätt.

Största framgång på det privata planet 2017? 

Det måste väl vara att jag har lyckats vila bort min utmattning så jag inte längre tycker att det är några problem att göra saker. Alltså vanliga saker, som att torka av diskbänken, var ett jätteprojekt under våren 2016 och numera är det sådant som jag gör utan att ens tänka efter. Så som det ska vara, alltså 🙂

Största misstaget? 

Jag kommer inte på något jättemisstag jag har gjort som liksom var tydligt på en gång att det var ett misstag. Däremot kan jag ju känna nu att ett misstag jag har gjort är att jag har varit så dålig på att hålla kontakten med mina vänner. Jag vill bli bättre på det, och kanske går det bättre om jag nu kommit ur min utmattning.

Vad spenderade du mest pengar på? 

Huset igen, hehe. Det kostar att fixa och dona. Den enskilt dyraste posten var garageporten.

Något du önskade dig och fick? 

En vecka utomlands med min man.

palma 4

Något du önskade dig och inte fick? 

En golvlampa till vardagsrummet. Men 2018 kommer den stå där, var så säker!

Mest stolt över? 

Här svarar jag samma varje år, men det team som min man och jag är. Det liv vi har. Jag är ändå sjukt stolt över det.

A short summary of 2017. My best buy were the new elctrical candle sticks for the kitchen, I had a lot of friends who became parents in 2017 and therefore I bought babygifts, the best novel I read was the Bookthief and I wished for a week abroad with my husband – and got it!

5 reaktioner på ”Nyårslistan 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.