Nyårshelgen 

Hej 2018! 

Det känns så himla konstigt att skriva. Lite så är det ju alla år, förstås.

2017 slutade i alla fall på det allra bästa sättet. I ett kök, med ett gäng härliga människor och några olika sällskapsspel. Runt tolvslaget spelade vi UNO med poängräkning, och det var nytt för alla runt bordet. Vi gjorde så klart paus för att skåla in tolvslaget, två gånger eftersom vi var lite ivriga första gången. 

Vi åkte redan i lördags, till Hemavan och har åkt lite skidor. Mest de andra. Jag har inte mått så bra, dels med ont i ryggen och dels med sömnbrist. Men jag har haft det trevligt ändå, och kvällarna har varit underbara. 

Jag har inte tagit en enda bild på vårt nyårsfirande. Tänker att det blir så när man har som roligast. Tråkigt för mitt privata fotoalbum men så får det väl vara.

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Jag ser fram emot en hel veckas ledighet till, tänker att det är då jag ska gå ner i varv. 

Hello 2018! We had a fantastic New Year’s with friends and (card)games. I took zero pictures which is sad for my photobook but shows that I had a great time. How was your evening?       

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.