Most read 2017

Sista inlägget som berör någon form av sammanställning av förra året, jag lovar. (Förra året förresten, det känns så märkligt att 2017 är passerat). I alla fall, så får jag ju små fina sammanställningar över vilka inlägg som får mest visningar. I somras presenterade jag en form av halvårsstatistik och då var det mitt inlägg om tjälknöl som var mest läst.

Tjälknöl

Det är fortfarande det mest lästa! Ett tag här under hösten låg det bara tvåa eller trea, eftersom en del av mina inlägg från Kroatien också är väldigt populära, men den har klättrat sig upp till förstaplatsen igen. Jag gissar att det beror på att den är mindre säsongsbetonad hehe. Jag är i alla fall glad att min linsgryta äntligen har halkat ner från topplistan. Hoppas att det beror på att jag producerar bättre innehåll just nu, helt enkelt.

Här är topplistan 2017, mina mest lästa inlägg:

  1. Tjälknöl med rödvinssås och potatisgratäng
  2. Kroatien 2015 – Makarska Rivieran
  3. Min nya vattenkokare
  4. Hittat ett överkast
  5. Sänglampa

Alldeles utanför topp 5 finns också mina två andra inlägg om Kroatien: Makarska, Kroatien – tips och Restauranger i Makarska, Kroatien

My most read blog posts 2017.  

2 reaktioner på ”Most read 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.