Omväxlande

Fortfarande jullov, och jag går fortfarande runt med en lätt stressad känsla i kroppen. Har börjat sova i alla fall, även om det är fel tider på dygnet. I morse vaknade jag vid 10, och hade lätt kunnat sova ett tag till men tvingade mig själv att vakna då.

Jag bockar i alla fall av saker på min lista över saker jag tänkte göra nu när jag är ledig. Igår gjorde jag två fotoböcker och säkerhetskopierade datorns hårddisk. Det kändes bra eftersom den börjar sjunga på sista versen. Har haft den här datorn sedan hösten 2013, så det är ju inte alls säkert att den håller så länge till.

Vi har också skottat en massa snö. Igår snöade det massor, och vi var ute rätt länge på förmiddagen för att få bort det mesta. Idag har vädret varit klart (och kallt – 17 minusgrader) så det har slutat snöa men vi fick ju ta bort det som hunnit komma sedan igår.

Vad mer har vi gjort? Idag har vi handlat mat så vi har för en tid framåt, och så har vi varit och köpt färg igen. Köper färg jämt fastän jag inte är så jätteförtjust i att måla. Maken håller på att slipa vårt köksbord som ska få sig en liten makeover. Det har varit på gång ett bra tag, men nu har vi tagit tag i det. Skivan är redan så fin när den inte är gulnad furu!

kök 5
Köksbordet som det såg ut innan.

Nu ska jag logga in i internetbanken och skaffa e-faktura på det som går! Ska göra lite research för att eventuellt byta mobilabonnemang också..

Hoppas du får en fin dag, oavsett om du jobbar eller inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.