innehosina.com

Har ni lagt märke till att adressen till bloggen har förändrats? Det har den i alla fall. Numera är det innehosina.com som gäller för att hitta hit. Det hände mycket med bloggen under 2017, både innehållsmässigt och besöksmässigt, så en egen domän känns som en naturlig fortsättning på det.

20170729_175102
En annan dag, då jag var snyggare och fräschare än idag.

Fredag idag! Trots att vi har varit lediga i evigheter båda två har jag ändå lyckats skaka fram lite extra fredagskänsla. Idag har vi nästan gjort färdigt köksbordet. Jag har vaxat skivan och maken håller på att fylla i med färg under bordsskivan. Förhoppningsvis kan vi stryka på ett lager hårdvaxolja imorgon och sedan anse oss vara klara. Då blir det bilder på bloggen! Och sen tar vi stolarna.

Vi har hunnit en sväng in på byn för att gå i affärer. Apoteket, paket i en mataffär och handla mat hann vi med. Igår upptäckte vi att det har kommit nya avsnitt av New Girl på Netflix, så vi har sett ett till frukosten och ett till lunchen (vi har ju inget köksbord så vi äter framför tv:n). Älskar den serien ❤

newgirl

Det är min fredag. Ikväll är det dags för På Spåret igen. Sen blir det nog en film och att lägga sig i rimlig tid. Försöker vända dygnet åt rätt håll. På måndag drar vårterminen igång. Ha en fin helg!

Have you noticed that the address to this blog is innehosina.com nowadays? Anyhow, it’s Friday and even though I’ve been away from work forever I still get that Friday feeling. Love it! We are almost done with the re-make of our kitchen table. Also, Netflix has a new(er) season of New Girl which we are watching. Have a nice weekend!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.