First weekend of 2018

Då var det den första söndagen 2018, och det betyder att den första helgen för i år har passerat. Imorgon börjar jag jobba igen och det känns helt okej. Jag hade lite ångest i måndags men det är hunnit gå över. Jag behövde verkligen den här sista veckans ledighet. Vad har vi gjort i helgen då?

Igår startade jag dagen med en långpromenad. I promenaden ingick denna backe, som är 3 gånger så lång som på bilden och rejält brant. Den duger för elitskidåkare att träna i, för det vet jag personer som har gjort. Jag matade dock på i långsamt tempo, lyssnade på P3 dokumentär och njöt av utsikten när jag kom upp. 1,5 timme tog hela rundan jag gick.

På eftermiddagen fikade vi hos mina föräldrar. Sen gick vi hem, lagade rödbetsbiffar med klyftpotatis och limesås, spenderade kvällen i soffan där jag gjorde research för en resa jag inte kommer göra.

Idag har mitt stora projekt varit att städa bort julen här hemma. Alla tomtar, ljusstakar, stjärnor och annat pynt har jag plockat ner i kartonger. Imorgon ska jag ta tag i gardinerna och att ställa fram andra dekorationer på hyllorna. 

Vi gjorde egen pizza till middag idag. Jag öppnade kylen och tog fram en röd paprika, en rödbeta och en bit purjolök som fick bli topping på den. Jag har slutat köpa hem saker precis till pizza utan plockar bara rester ur kylen. Ibland blir det gott, ibland okej. Idag någonstans mitt emellan 🙂

Nu ska vi åka och veckohandla, sen ska jag vika tvätt och ställa klockan, för imorgon är det dags för jobb igen. 

Weve had a lovely weekend. I took a long walk that lasted for an hour and a half yesterday. We also visited my parents for coffee. Today I have put all Christmas decorations in boxes and made pizza for dinner.      

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.