Halfway through

Tänk att hälften av min första jobbvecka för det här året har gått! Det är ju alltid så. Det kan kännas halvt omöjligt innan man ska börja jobba men sen flyter det ju bara två.

Kvällarna har varit mysiga i alla fall. Maken är hemma den hör veckan också så vi får till exempel äta middag ihop. I måndags var jag så trött på kvällen. Jag somnade på soffan och sådär. Berodde väl på att jag klev upp tidigare än vad jag var van. Igår satt jag och jobbade hela kvällen och avslutade med att träna ryggen. 

Hannapee har förgyllt min kväll med sin pod ikväll. Älskar både henne och Martin Huss och deras humor. Ikväll har jag bakat tre olika sorter inför mitt lilla kalas som vi ska ha imorgon. Jag har gjort chokladbollar, subwaykakor utan choklad och så en fryst cheesecake med maltesers i. Cheesecaken hade jag förra året också, så det blir en favorit i repris. 

Så ser livet ut just idag.  

First week back at work and I’m doing fine. Tonight I have made a cheesecake for tomorrow. What are you doing? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.