10 random questions

1. Vad gör du om 15 år?

Om 15 år är jag nästan 43 år gammal. Om vi låtsas att jag får mina barn när jag vill ha dem tror jag att jag har tre barn, där två är i mellanstadieålder och den tredje precis börjar skolan. Jag hoppas att jag är en engagerad förälder som skjutsar mina barn till aktiviteter, bjuder in till stora kalas och gärna låter barnen ha övernattningspartyn. Jag hoppas att mitt hem är fullt av liv och en plats dit alla vill komma.

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt?

Jag vill ha kvar alla. Det jag har minst nytta av är väl känseln, dock, så jag hade valt bort den. Skulle vara alldeles för obehagligt att inte se eller höra, och smak och lukt känner jag mig beroende av när jag lagar mat.

3. Vad inspirerar dig mest?

Avundsjuka, tror jag. Alltså om någon lyckas med något som jag känner att jag borde kunna göra minst lika bra. Det triggar mig.

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen?

Har vissa tider då jag jobbar med bloggen, en man som jobbar borta så jag får alldeles för mycket personlig tid och resten av tiden umgås vi som familj. Privatlivet håller jag utanför bloggen.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara?

Att läka muskelskador, för fasen vad mina ryggmuskler gör ont i princip jämt.

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv?

Perfekt hår. Smink kan jag vara utan, eller kladda dit lite själv.

7. Vad är ditt drömjobb?

Ett flexibelt jobb där man jobbar 6 timmar per dag på heltid och tjänar massor. Haha. Vet inte var det jobbet finns? Arbetsuppgifter jag gillar är att planera, strukturera och så samtidigt skapa. Lärarjobbet är rätt perfekt på så vis.

8. Hur skulle du beskriva din stil?

Jeans, linne och kofta.

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram?

Har många favoriter på instagram. Men @glesbygdsanna är nog ett konto som ploppar upp så här i huvudet. Massa vackra bilder på lantlig inredning, som inte är riktigt min stil men som ändå är så vackert.

10. Med två ord eller mindre – hur skulle du beskriva din humor

Ironisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.