Weekend in Luleå

I fredags var jag ledig från jobbet bara så där. Det var himla skönt att vakna lite senare än vanligt, köra ett kort träningspass och så duscha innan frukost. Efter att vi hade ätit lämnade vi i alla fall Baloo hos pappa och styrde kosan mot Luleå. Så skönt att få köra när det var ljust, vilket var hela anledningen till att jag hade tagit ledigt. 

Vi stannade i Arvidsjaur för att äta lunch. Det blev dagens på hotellet. Revben med typ pommes stod på menyn där. 

Vi var framme i Luleå vid tretiden på eftermiddagen. Vi började med ett besök på Storheden köpcentrum. JULA bland annat. Jag köpte massa kontorsmaterial på Clas Ohlson där. 

Sen åkte vi in till stan och checkade in på hotellet. Hängde där ett tag, bytte om och gick ut för att äta middag. Vi hamnade på en bra och dyr restaurang där jag åt röding. Så himla gott! Sen gick vi på bio. Solsidan var filmen vi såg och den var väldigt rolig. Jag gillade faktiskt filmen bättre än tv-serien, har aldrig fastnat för den senare faktiskt. 

På lördagen vaknade vi sent och det var fortfarande kolsvart i rummet. Väldigt bra mörkläggningsgardiner alltså. Vi åt frukost och gick sen ut på stan. 

Ett par timmar senare pausade vi på Espresso House. En bagel och varm choklad satt bra då. Några affärer senare var vi tillbaka på hotellrummet och vilade oss i form. Jag blir så trött av att gå på stan, haha. Sen bytte vi om och åt middag ute.

Fish’n’chips. Jättegott! 

Idag vaknade vi och åt frukost. Sen packade vi ihop, checkade ut och började åka hemåt. Fortfarande väldigt skönt att åka medan det är ljust. Ikväll ska vi på kalas!

We have spent the weekend in Luleå, in the north of Sweden. Shopping, dinner and the movie’s was the main content of the days there.

En reaktion på ”Weekend in Luleå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.