Sugar, wardrobe, work  

Onsdag, innebär dag 3/30 utan socker. Det har faktiskt gått bra så här långt, även om det kändes lite jobbigare idag. Jag försöker äta regelbundet så jag slipper plötsligt sötsug och det verkar fungera. En annan strategi jag har är att basunera ut högt till alla jag träffar att jag gör det här så att jag inte kan fuska. Det ska gå!

I helgen när vi var i Luleå funderade jag mycket på min garderob. Kläderna i den alltså. Jag håller på att utarbeta någon form av plan och strategi för den. Googlade lite på kapselgarderober och så, får se vad jag kommer fram till! Kommer dela med mig med mina tankar här så klart.

Blommor från min födelsedag

Annars känns det som om jag har fått en massa ny energi till mitt jobb. Jag kan inte skriva så mycket om det här så klart men det känns bara väldigt roligt just nu. 

Nu ska jag ta och diska bort efter middagen och sen ta tag i lite saker som jag behöver fixa!

Three things this Wednesday: I am on day 3  of 30 Days without sugar. I am trying to solve the riddle that is spelled my closet and I really like my job right now.     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.