Födelsedagsfirande 2018

Förra veckan fyllde jag ju år. 28 år. Det känns lite konstigt men jag vänjer mig nog. Jag hade inget jättekalas för det tycker jag oftast är lite jobbigt. Istället bjöd jag min familj på middag. Sen åkte vi ju till Luleå 🙂

Den här bilden tog jag när jag höll på att duka så allt har inte åkt fram på bordet. Pitabröd att fylla med köttfärs och lite vad man vill bjöd vi på. Fredagsmiddag när jag växte upp. Det blev succé.

Sen blev det så klart fika! Jag hade gjort en frozen cheesecake (utan botten), då blev det lite glasstårta typ. Skönt så här nära inpå julen. 

Jag hade också gjort chokladbollar och subwaykakor utan chokladbitar. Det blev kvar ganska mycket av dem, men det går ju att frysa in.

Jag fick Luleåresan i present av min man, ett par sandaler från keen att ha på jobbet av mina föräldrar och Kari Traa-strumpor med lite småsaker runt av min syster.   

För mig är det ett lagom firande. Inte så mycket folk, god mat och trevlig stämning. Något annat år kanske jag känner mig mer sugen på att fira med många! 

Last Thursday I celebrated my birthday with my husband and my family. 28 years, feels surreal.  

En reaktion på ”Födelsedagsfirande 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.