Bye bye vecka 3

Jag har haft en härlig helg även om jag bara har hunnit en bråkdel av det jag hade tänkt hinna. Det enda tråkiga med den här helgen är att jag inte har hunnit se så mycket av Fredrik. Men det får vi ta igen nästa helg.

Vad har jag gjort då? Igår vaknade jag, läste en timme och så gick jag en promenad med Baloo. Efter det skottade jag en massa snö och lagade lunch. Sen började jag sy nya överdrag till köksbordets sittdynor. Jag hann göra två stycken, med avbrott för både hundpromenad och skidåkning. Jag handlade lite också innan middagen.

Idag började dagen liknande med läsning, promenad och snöskottning. Sen blev det träning och mer symaskinsanvändande innan vi åkte hem till mamma och pappa för (sockerfritt) fika. Jag har handlat på riktigt inför kommande vecka också innan maken kom hem från fjällen.

Nu har jag exakt en timme kvar innan han åker iväg på jobb. Ska använda den klokt. Hoppas du har haft en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.