När nya boenden lockar

Jag är nog bostadsberoende. Bostadsberoende? tänker du och kliar dig i huvudet. Jaa, vi alla är väl beroende av att ha någonstans att bo. Fast ett bostadsberoende för mig innebär mer att jag är sjukligt intresserad av att titta på boenden till salu. Jaha, en hemnetknarkare! tänker du då. Nej, jag är inte en hemnetknarkare.

Vi köpte hus för några år sedan. Jag trivs så vansinnigt bra. Huset är perfekt, läget är perfekt och framförallt känner jag den där hemmakänslan, att jag trivs, hela tiden i vårt hus.

Ändå kan jag inte låta bli att kika på olika objekt som ligger ute. Jag älskar att titta på både lägenheter, fritidshus och andra villor. Jag gör boendekalkyler och undersöker bostadsområden. Jag bryr mig inte så mycket om inredning och möbler, utan det är mer bostadsaffären, och möjligheten att ha ett till boende jag lockas av.

Så här långt har jag i tanken köpt en lägenhet för fritidsbruk i Hemavan, en tvåa, en trea och en fyra i Östersund samt några olika pangvillor på olika lägen.

Och varje gång har jag kommit fram till att jag helst av allt vill bo där jag bor nu. Det kanske finns en mening med mitt bostadsberoende?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.