Mindre socker, mer kläder

Idag när jag slutade jobba sken solen! Jag minns inte riktigt när jag sist såg den.. Kanske som hastigast när vi åkte till Luleå.

Solnedgång i Norrbotten

Jag tog bilen till affären och helghandlade efter jobbet. Det kändes lite konstigt att bara hoppa över godishyllorna, men jag har inget direkt sug. Dag 12/30 idag, på måndag är jag halvvägs!

Hämtade ett paket från H&M också. Fick tyvärr skicka tillbaka mitt ”huvudköp”, ett par blå jeans. Mina sprack för någon vecka sen. Men jag fick behålla ett par mysbyxor, en topp och ett par träninstights. Tightsen är redan nya favoriter. Alla mina bästa träningskläder kommer faktiskt från H&M..

Som vanligt ligger jag i soffan och väntar på På Spåret. Har sovit en stund. Är alltid helt slut på på fredagar. Det blir nya tag imorgon!

Trevlig helg!

Day 12/30 without sugar and I’m doing fine. I got clothes from H&M today but had to return the jeans I wanted most. At least I kept a pair of training tights, most of my training clothes are from H&M, and I really like them. Have a nice weekend!

En reaktion på ”Mindre socker, mer kläder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.