What happened this weekend?

Söndag igen. Vädret har varit grått hela helgen, och det ger väl kanske inte allra mest inspiration tänker jag. Igår vaknade jag och kände mig så trött i kroppen och själen så vi bestämde rätt snabbt att det blev en dag med lugna aktiviteter.

Efter en lång frukost tog jag en lite längre promenad. Planen var att ta mig uppför den långa backen till den fina utsikten, som jag gjorde för några veckor sedan, men det var så mycket trafik på den smala vägen att jag vände igen efter ett tag.

Fortsatte till gymmet, där jag var alldeles ensam först ett tag. Använde skivstänger, hantlar och en bräda för att genomföra ett program som jag har kört hemma ett tag. Har hittat det i Olga Rönnbergs bok styrka för kvinnor. Sen hämtade maken upp mig, vi köpte hundben till Baloo och Brieost till oss själva och så åkte vi hem för att … chilla. Typ. Så himla skönt ändå!

Idag hade vi andra planer. Jag har äntligen hyrt egna slalomskidor ett helt år, så jag nu har skidor lite när jag vill. De kom tidigare i veckan, och idag testade jag dem för första gången i vår slalombacke här hemma. Det gick ganska bra ändå. Jag är ju inte bra på att åka men tycker ändå att det är roligt så å blir jag väl bättre. Är fortfarande i stadiet att jag måste tänka för att komma på hur jag svänger till höger…

Så ful selfie, haha

Vi åkte ett par timmar och sen veckohandlade vi. Mamma och pappa kom förbi och fikade och nu sitter jag här. Håller på att koka potatisen till dagens potatispaj. Senare ikväll åker Fredrik iväg på jobb och jag får väl ha en myskväll med Baloo i soffan tänker jag. Det är oftast där jag hamnar, alla kvällar 😉

Hoppas att du har haft en fin helg!

I started this weekend really tired. Therefore we had a slow Saturday. I went for a walk by myself and went to the gym. Today we went skiing in our local slalom slope. We have also been grocery shopping and invited my parents for coffee. Now it’s time for dinner and then my husband will leave for work in another city. I hope you’ve had a nice weekend!

En reaktion på ”What happened this weekend?

  1. Pingback: Inne hos Ina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.