Vardag

Vardag, vardag, vardag. Jag vill gärna blogga om något spännande och kul men det är ju bara det gamla vanliga som händer. Spinning på måndag, rättning igår och rättning ikväll. (Egentligen rättar jag inte, jag bedömer, men rättning känns som ett begrepp de flesta förstår).Tvättar tvätt gör jag också, och diskar. Det vanliga.

Ikväll ser jag fram emot Sveriges Mästerkock. Det är ett av två program som jag ser på vanlig tv (det andra är ju På Spåret). Jag älskar att det känns så äkta, att deltagarna verkligen vill vinna för att det är deras passion. Och så är det alltid kul med matlagning!

Imorgon kommer Fredrik hem igen! Då blir det storstäd, soffmys och helgkänsla.

Everyday life goes on and on and on. Tomorrow Fredrik comes home, I look forward to that!

En reaktion på ”Vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.