Lugn och stilla

Jag har å ena sidan varit så trött den här helgen och inte velat göra något. Å andra sidan har jag bitvis känt mig uttråkad eftersom vädret har varit tråkigt och det var länge sedan vi hittade på något. Men det ska väl vara så också ibland. Vila är också viktigt, jag vet ju det..

I alla fall. Några höjdpunkter:

  • Lagade världens godaste chili till middag igår. Veganskt, mustigt, starkt. Jättegott! Tyvärr blev den så stark att vi behövde ha Creme Fraiche till för att lindra hettan, så inte helt veganskt.

  • Mamma bjöd på sockerfria semlor idag. De var även glutenfria. Väldigt mättande och skapade inget sötsug.
  • Solen kom fram på eftermiddagen och jag bara njöt! Så himla härligt att den äntligen tog sig fram efter flera månader av grå moln.

Och helgens riktiga lågvattenmärke: Melodifestivalen. Alltså, jag är en person som älskar mello, med deltävlingar och poängräkning och så vidare. Men igår var det sju skitkassa låtar som tävlade. Vi hörde alla bidrag och bytte sen kanal för att det var så dåligt! Vad hände där?

Det var min helg, hur var din?

This weekend was chill in one way and boring in another. Three highlights were yesterday’s dinner, today’s sugarfree pastery my mum made and the sun. That’s my weekend, how was yours?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.