Mer från the Sims

Varje jullov får jag en stark känsla av att jag vill spela the Sims. Det är som om jag inte r ledig om jag inte får hålla på med detta spel. Att bara sjunka ner i ett spel och låta den vanliga tiden försvinna utan att det gör något är väl en del av att vara riktigt ledig, tänker jag.

Förra året publicerade jag ett inlägg om hur jag spelar the Sims 3, och berättade om PGC- som går ut på att man ska följa samma familj i tio generationer och hela tiden låta en viss ögon- och hårfärg ärvas vidare. När jag publicerade förra årets inlägg hade jag hunnit till generation 4, med Emmet som ett litet barn.

sims-2
Melanie C. (ja, döpt efter Spice Girls) med sonen Emmet S.

Emmet växte sedan upp till en vuxen människa, träffade en tjej vid namn Janie och bildade snabbt familj. Faktiskt blev den förstfödda, en flicka som fick namnet Gina, den som fick rätt gener.

sims 3
Här ser vi Emmet S. som vuxen.
sims 4
..och här ser vi Gina.

Gina påbörjade också familjebildandet så fort det var möjligt och födde totalt 8 barn (två uppsättningar tvillingar samt en uppsättning trillingar) innan en arvinge föddes. Det absolut sistfödda barnet blev en dotter som fick namnet Lilly.

 

sims 5
Här ser vi Gina med dottern Lilly i famn. Man ser hur trött hon är, haha.

Ja, där är vi idag. Lilly är då generation 6 i denna familj. Familjen har bytt efternamn fler gånger än vad som går att räkna så jag kan som inte säga ”släkten X”. I alla fall, nu dröjer det väl ett år till innan jag har några nyheter på den här fronten 🙂

Update on how my Perfect Genetics Challenge is working out. I am now on generation 6 out of 10 and will problably wait another year before I have an update on the matter.

En reaktion på ”Mer från the Sims

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.