Six weeks later

Slutet av vecka sex är här. Jag har haft en skön helg och hunnit med så mycket att jag inte riktigt minns allt jag har gjort. Men på ett ungefär.

Igår klev jag upp före åtta och gjorde i ordning en Pulled pork, sen satte jag mig i soffan och såg Charlotte Kalla vinna OS-guld!

Några timmars slösurf och en lunch senare tog jag mig till vårt bibliotek och boksläpp! Min före detta kollega (hon jobbar på en annan skola inom kommunen, där jag jobbade för två år sen) har skrivit en barnbok som alltså släpptes igår. Så himla kul!

Där är den! Jag köpte ett signerat ex och tog med mig hem.

Idag började dagen på liknande sätt, med herrarnas skidåkning. Tyvärr fick jag inte se några svenska triumfer. Sen ägnade jag tre timmar åt att bedöma elevarbeten. Det minskade min jobbstress med ungefär hundra procent.

Sen har jag vikt tvätt, läst bok och sovit en stund på eftermiddagen. Maken åkte iväg en timme tidigare än vanligt då jag tog den timmen till att veckohandla så jag inte märkte någon skillnad, haha.

Nu ska vi väl snart gå i säng här. Här du haft en fin helg?

Three things I’ve done this weekend: watched Charlotte Kalla win a gold medal in the Olympics, been on a novel release party and worked with student essays.

En reaktion på ”Six weeks later

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.