Veckans matsedel 7/2018

Ny vecka! Väntar något spännande för dig den här veckan? För min del är det här en ganska vanlig vecka, förutom att vi ska på kalas på söndag. Det är tre arbetsveckor kvar till sportlovet och jag längtar faktiskt efter det!

Men innan dess ska vi i alla fall igenom den här veckan och då behövs bra mat för att klara det. Här har vi veckans plan:

Ugnsrostade körsbärstomater med pasta

Ni känner till den vid det här laget. Rätternas rätt. Tomater och vita bönor i ugnen med rosmarin och flingsalt. Vegansk måndag blir det här.

Svamprisotto

Även på tisdag vankas det vegetariskt men denna gång i form av en risotto. Jag har kantareller i frysen som jag tänkte använda till detta. Smaskens.

Tagliatellegratäng

Jag hittade detta recept hos Bambi och tänkte testa. Jag har dille på tagliatelle just nu och föll även för tt det låter som något det kan bli många matlådor av. På onsdag lagar jag den här och äter till Mästerkocken.

Pannkaka med bär

Efter att vi tömde övernattningslägenheten har jag fått min bra gjutjärnsstekpanna till huset, och den går det att steka pannkakor i. Det ska jag göra på torsdag och servera med frukt och bär! Vegetariskt.

Lins- och potatisbullar med rårörda lingon

Ett nytt recept som jag har hittat via coop. Det skulle vara brynt smör till också. Även det här är vegetariskt. Hoppas att det passar på en fredag.

Pizza

lördag ska jag använda ett pizzakit som köptes billigt för någon vecka sedan. Vet inte vad vi ska ha på ännu men det brukar lösa sig.

Och på söndag ska vi på kalas så jag har tänkt mig någon typ av utemat då.

Dinner for the following week.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.