Poddar jag önskar att jag lyssnade på

Jag är så himla dålig på att hitta tid till att lyssna på poddar. Jag tror att en del av det beror på att jag mest troligt är hsp, vilket betyder åt jag behöver vila från intryck när jag kommer från jobbet. Därför lyssnar jag helst inte på något första timmarna hemma. Bland annat. I alla fall, emellanåt hittar jag ju tid och utrymme och då har jag ett gäng jag brukar variera mellan. Här kommer tips på dem:

Veckans Smash

Två av mina favoriter, Regina och Moa, har en podd tillsammans där de både pratar om livet just nu och olika spaningar de har gjort.

Tvillingarna Lagergren

Har senaste halvåret börjat följa Jessica och Angelica Lagergren och de har en underhållande podd tillsammans. Den handlar också om lite allt möjligt.

Hana Pees otroliga podcast

Hanna och Martin Huss Knave pratar också om olika ämnen, vardag/livet och andra fenomen. Jag verkar gilla den typen av pod.

Bladen brinner

Varannan vecka, 30 minuters prat om barn- och ungdomsböcker, samt författarskap och bokbranschen. Himla intressant tycker jag som både älskar den här typen av litteratur själv och undervisar med böcker som utgångspunkt.

We are influencers

Intervjuer med olika influencers och deras framgångssagor. Jag älskar allt sånt, inte bara i influencerbranschen.

Five Swedish podcasts that I like.

2 reaktioner på ”Poddar jag önskar att jag lyssnade på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.