Sockervänlig

Igår var dag 30 på mitt 30-dagars sockerförbud, och det känns så skönt att känna att jag klarade av det! Socker har alltid varit min svaga punkt och jag har försökt bli av med sockersuget till och från under flera år så det känns kul att det gick bra!

Jag tänker fortsätta undvika socker på vardagarna och äta mer begränsat på lördagar. Under den här månaden har jag längtat efter fyra saker: semmelkladdkaka, Ben & Jerry Cookie Dough, chokladbollar och Marabou mjölkchoklad. Så jag tänker att allt annat sött är sånt jag kan hoppa över. Möjligtvis dryck till någon middag, men inte varje dag.

IMG_20180110_202312_260.jpg

Min syster har kört samtidigt och påstår att hon mår mycket bättre nu. Jag känner faktiskt ingen direkt skillnad på hur jag mår. Jag är piggare än innan jul men inte piggare än vad jag brukar vara i februari. Men det är klart, jag slipper suget, tänderna känns ju trevligare och jag har förlorat något kilo. På bara 30 dagar. Har ju rätt mycket att ta av då, så det kanske inte är konstigt att det gick så pass fort.

Anyhow, det är mina tankar denna onsdag.

Yesterday I finished my challenge 30 days without sugar. I am proud of myself and have lost my urge for sweet things. I have longed for mudcake, Ben & Jerry Cookie Dough, chocolate balls and milk chocolate. Nothing else. So I will definetely cut my sugaruse in the future.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.