Helgsammanfattning

Så var det söndag kväll igen och dags att sammanfatta vad som har hänt i helgen. Det går nog ganska fort, för vi har haft en lugn och halvtråkig helg igen. Nästa helg måste vi nog styra upp något!

I alla fall. Igår klev vi upp och satte oss i soffan för lite OS. Vi började med att se damkronornas match mot Finland. Mot slutet av den matchen började damernas stafett i skidor så vi hade hockeyn på plattan och skidåkning på tv:n. Tyvärr förlorade vi hockeyn, men det blev ett silver i skidåkning! Efter någon timme såg vi masstarten i skidskytte, som var en bra tävling med svenska ögon sett, även utan medaljer.

Före middagen åkte jag iväg till gymmet och körde ett kort pass där med skivstång och hantlar. Förvånade mig själv med att orka mer än vad jag trodde. Nästa gång ska jag öka vikterna. Det är ju lite kul efter några år med en ständigt nedåtgående trend (som jag tror berodde på en utmattning, kroppen orkade helt enkelt inte).

Idag har vi varit på kalas hos Fredriks mamma. Det tog i princip hela dagen. Maken körde vidare till jobb direkt därifrån och jag körde hem ensam. Fick middag hos mamma och pappa (som hade haft Baloo). Sen har jag handlat och nu sitter jag här framför OS-kväll. Ska väl snart sova, typ.

Har du haft en bra helg?

The Olympic Games has been my focus this weekend. Yesterday we watched women’s hockey and cross country skiing at the same time, and later that day biathlon. I have also been to the gym and today we celebrated my mother-in-law’s birthday. How was your weekend?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.