Tre saker som har hänt i veckan

Fem vardagar har passerat och jag tänkte berätta om tre av dessa dagar. Håll till godo!

I måndags var jag på spinning. Det blev mitt sämsta pass på länge. Redan när jag klev in i spinningsalen kände jag hur jag blev torr i halsen och behövde dricka. Två låtar in i passet drabbades jag av mjälthugg som sedan höll i sig i princip hela tiden. Efter fyra låtar brände det oroväckande inne i låret (en sträckning) och efter halva passet började det göra ont i en axel. Behöver jag säga att jag höll på att kräkas efter passet? På riktigt alltså.

Tisdagen blev en lång och halvjobbig dag. Jag jobbade till 18:10, sen åkte jag och handlade för att jag skulle bjuda på fika på jobbet. Hämtade Baloo och promenerade med honom innan jag äntligen kunde laga mat. Det blev middag tjugo i åtta. Sen läste jag en text till en utbildning vi går på jobbet och såg på House of cards.

Idag är en bättre dag. Jag såg skidskyttarna vinna OS-guld i herrstafetten. Så oväntat och så roligt! Det här varit lite sol ett par dagar, och nu är det helg!

Monday I had my worst workout in forever. Tuesday was all about work. Today Sweden won gold in the Olympics and it’s finally weekend.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.