Ledighetslunken

Onsdag och jag är ledig fyra dagar till förutom idag. Det har verkligen varit välbehövligt med vila för mig, och jag har verkligen använt de två senaste dagarna till att ladda batterierna.

Jag har börjat dagarna med att ligga kvar i sängen och läsa. Sen har jag gått morgonrundan med Baloo, skottat snö och så läst vidare fram till lunch. De här dagarna har jag läst Bakom din rygg av Sofie Sarenbrant.

Efter lunch har det varit dags för hundpromenad igen. I måndags använde jag eftermiddagen till att sy om ett par jeans till en kjol och det blev nästan bra. Igår bakade jag matbröd och rulltårta hela eftermiddagen.

Efter middag och kvällsrunda med Baloo har jag hamnat i soffan och skrivit lite. Både blogginlägg och några sidor till min roman. Sen har jag fikat och tittat på Bonusfamiljen innan läggdags. Innan jag släcker lampan har jag läst lite till.

Supersköna dagar. Idag tänkte jag gå hem till min pappa och dricka kaffe (fast jag dricker ju inte kaffe) och kanske göra klart kjolen.

Hälsningar från sportlovsfirare.

I’m having a winter break from school and I am enjoying a few, calm days för myself. I have read a novel, turned a pair of jeans into a skirt and made some bread, among other things.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.