Skiing like Stig-Helmer

Idag har jag lördag, fast det bara är fredag. Det beror nog på att vi körde upp till stugan redan igår kväll. Jag och Fredrik och Baloo. Jag har sovit som en stock hela natten. Det är något särskilt här uppe, jag slappnar av på sätt som jag aldrig gör annars.

Idag har vi varit några timmar i Hemavan och åkt slalom. Det var kul i början men slutade med frustration för mig. Jag upplever att jag bara blir sämre och sämre på att åka. Får liksom aldrig till svängarna som jag vill. Jaja, det är mer träning som behövs. Jag åkte i alla fall i störtloppsställning i en grön liten nedförsbacke. Skrek när det var klart för att jag är så farträdd.

Ser för övrigt ut som en person i instruktionsfilm som demonstrerar hur man åker slalom. Fast fult då. Överdriver svängar och skidlyft. Däremellan ser jag väl ut som Bambi på hal is eller Stig-Helmer i sällskapsresan.

Nu är vi i alla fall tillbaka i stugan. Elden sprakar i kaminen, vinden tjuter utanför och jag har en filt samt Ninni Schulmans tredje bok att mysa med. Perfekt!

Skiing. I never get any bettet at it, which caused some frustration today. Now we’re back in our cabin. Lovely!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.