15 mars i backspegeln

Dags att se tillbaka på vad som har hänt just det här datumet de senaste åren. Den 15 mars, så här har du sett ut:

Förra året, 2017, publicerade jag en lista på poddar jag ville lyssna på. Idag är den listan ännu längre. Jag har så svårt att hitta tiden för att lyssna på poddar, kanske har jag fel utrustning? För ett år sedan lyssnade jag på Catching up-podden varje vecka, tyvärr ligger den på is. Nu lyssnar jag regelbundet på Bladen brinner, Hana Pees otroliga podcast och försöker hinna med Tvillingpodden.

2016 var den 15 mars en tisdag, och jag publicerade en matsedel för veckan. Jag gissar att den var en dag sen för att vi renoverade hela den helgen som var innan. Vardagsrummet stod klart efter sportlovet 2016. Så glad jag är idag över allt vi gjorde där!

För tre år sedan, 2015, bloggade jag ingenting just den 15:e, men dagen efter var en måndag då jag gjorde mitt näst sista seminarium i utbildningen. Jag längtade galet mycket efter examen då, och slet mer än vad som var hälsosamt.

En reaktion på ”15 mars i backspegeln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.