Fredag igen

Solen skiner och det har varit varmt i veckan! Just idag var det en massa minusgrader på morgonen, och jag hade så klart glömt att stoppa i motorvärmarkabeln till bilen just idag. Fick typ hacka bort isen från framrutan.

Well, vad gör det? Jag har haft en bra dag och nu är det helg. Jag ser fram emot att somna nära min man, och vakna när jag känner för det ❤

Nästa vecka firar vi 8,5 år som par. Helt otroligt ändå vad tiden går. Känns helt sjukt att det alltså snart är ett decennium sedan jag tog studenten? Livet, det är bara att hålla fast sig så man hänger med.

Trevlig helg!

Friday!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.