Påskhelgen 2018

Då var det annan dag påsk och vi har landat hemma igen. Påsken har bjudit på helt fantastiskt väder, så jag har laddat D-vitamin och batterier hela tiden. Känner mig ändå väldigt trött idag, men tror att det beror på att jag somnade i bilen på vägen hem. Det i kombination med att jag vaknade väldigt tidigt idag.

Påsken 2018 inleddes med en skärtorsdag då vi åkte upp till stugan. Vi fick middag när vi kom fram och sen låg vi väl i soffan till vi gick i säng tror jag.

På långfredagen blev det en tur med skotern. Vi körde bara en bit ner på sjön och fikade på ett lämpligt ställe. Solen sken emellanåt och det var inte kallt. Så himla mysigt! Efter ett tag körde vi vidare efter sjön, stannade ochpmplade. Fredrik och pappa pimplade, alltså, jag låg på ett renskinn på isen och lapade sol. Mamma slumrade i pulkan, hundarna somnade och det var allmänt härligt.

Påskdagen var dagen som lillasyster var med oss. Hon jobbade länge, länge på långfredagen, men påskdagen var hon ledig. Den här dagen var det fisketävling nere på sjön, så Fredrik var med där. Vi andar åkte dit och stöttade, köpte en hamburgare och passade på att hälsa på min pappas moster och morbror en stund. Efter fisketävlingen (där vi vann noll och ingenting) solade vi en stund innan vi åkte hem och åt påskmiddag.

Igår, på påskdagen, körde vi två mil över fjället till en annan sjö med fina vikar. Där satt vi en vik och stekte hamburgare och ugnspannkaka till lunch. Även igår sken solen och det var allmänt härligt. Ursäkta om jag använt ordet härligt ungefär hundra gånger nu men det var så påsken var 2018. Vi stod för middagen igår, det blev en variant av denna lyxiga fiskgratäng. Moset var to die for.

Och idag var vädret bara bäst så vi var tvungna att köra ut en liten sväng igen. Det var kallare idag, så inte lika trevligt, men bra ändå. Sen packade vi och körde hem, var hemma vid tre. Nu väntar jag på att maken ska komma hem med hämtmiddag.

Hur var din påsk?

Easter 2018. Sun, snowmobiles and a lot of rest are the signature marks for this holiday.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.