Veckan som är

Hej onsdag! Jag har några dagar kvar av min ledighet innan vi börjar jobba igen på måndag. Jag tänkte göra någon form av veckoinlägg som kanske hade varit mest naturligt att göra i måndags, men som jag då gör idag istället. Kombinerat planeringsinlägg och veckomatsedel tänkte jag mig.

Måndag
Annandag påsk. Vi kom hem från stugan. Åt hämtmat från Frasses till middag. Jag mådde dåligt i flera timmar efteråt (som alltid efter en massa transfetter). Maken åkte iväg på jobb.

Tisdag
Vaknade tidigt. Baloo väckte mig klockan sex. Två timmar senare klev jag upp. Hundpromenad, rensa halva garderoben, handla en massa mat för att fylla på förråden, vika förra veckans tvätt och tvätta en massa lakan var gårdagens aktiviteter. Så satte jag upp nya gardiner i köket och sydde klart en jeanskjol. Hängde tre timmar på min systers soliga balkong. Testade en ny maträtt till middag:  Flygande tofu, som Flygande Jakob fast på tofu istället för kyckling.

Onsdag
Idag har jag ett gäng annat ”måste” som jag ska göra. Jag ska ringa tandläkaren, kontakta en kollega, och försöka fixa jord så att jag kan så några frön. Sen ska jag rensa den andra halvan av garderoben så jag har lite koll på mina kläder, vad jag har och så vidare. Dagens middag blir tonfiskpasta. Ett så himla smart och enkelt sätt att få i sig fisk.

Torsdag
Imorgon är det torsdag. Jag ska väl kompletteringshandla, försöka vara ledig och så kommer Fredrik hem igen efter jobbet. Vi packar bilen och drar till fjällen igen. Gissar att middagen blir en korv på macken, så att vi tar oss iväg.

Fredag
Vaknar i fjällen. Det verkar som om vädret ska vara lite blandat på fredag, men jag tänker att det får bli en skotertur, lunch ute och så får man väl känna hur kallt det är, om vi orkar vara ute hela dagen. Hur om helst tänker jag att allmänt njut står på schemat på fredag. Serverar gyros i pitabröd till middag.

Lördag
Vädret just nu visar sol på lördag, så jag tänker mer njut i fjällen. Ska servera fläskytterfilé och potatisgratäng till middag.

Söndag
På söndag är det dags för hemfärd och sedan göra oss i ordning för en ny arbetsvecka. Jag har planerat att laga sparrisrisotto till middag, så jag hoppas att vi hinner hem så att jag hinner det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.