Fyra saker just nu

☆ Jag har inlett sommarens löpträning långt innan det ens är vår! Startade med ett typ förberedelsepass idag efter jobbet. Sprang på is, grusig asfalt och halvslaskig snö. Tjejmilen, jag är på väg!

☆ Snodde ihop kolasnittar här på kvällskvisten. Sockersuget tog över. Åt mest deg och fryser in kakorna sen.

☆ Jag är väldigt noga med att vattna mina frön som jag sådde förra veckan. Någonting grönt har dykt upp på ett ställe, men jag vågar knappt tro att det skulle vara en planta. Väljer att tro på ogräs, hur otroligt det än låter.

☆ Är så sugen på att bygga en stuga, så jag har beställt hem en huskatalog från Fiskarhedenvillan. Föll pladask för ett enplanshus – alltså villa – i modern tappning. Så långt ifrån den där tvåplansvillan i New Englandstil jag alltid har trott att jag skulle bygga. Nu ska vi ju inte bygga ett hus någonsin, men drömma får man ju!

Four things right now: There’s still snow on the streets but I have had my first run today! Tonight I have made cookies. I water my seeds carefully everyday and something green just showed up. I have been looking för houses and found my dream home. Not like we’re planning to build a house.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.