Stretchar före showen

Här sitter jag på golvet och stretchar. Är det bara jag som tycker att det är halvtråkigt? Jag minns när jag bodde i Östersund och tränade på Friskis tre gånger i veckan. Älskade stretchen med ledarna efteråt. Men när jag gör det själv orkar jag bara hålla ut typ fem sekunder. Därav bloggandet så jag får tänka på något annat.

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Jag tror att jag har sagt det innan. Jag ska först ut och äta med några från mitt jobb och sen ska vi gå och titta på Expedition: Babben med Babben Larsson. Hon är en av mina stora förebilder, så det känns kul.

Men om jag ska hinna det är det bäst att duscha och göra mig i ordning nu. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.