En helg för mig själv

Jag har haft en skön helg alldeles gör mig själv. När jag nu tänker tillbaka för att sammanfatta den känns det inte som om jag har gjort något alls, men det kanske är därför jag känner mig så utvilad nu då.

I fredags åt jag middag med några från jobbet. Jag åt rödingplanka, och det var SÅ gott. Inte ofta som jag äter fisk på restaurang, men det här var toppen. Sen såg vi Babben. Det kommer ett eget inlägg om det, men det var helt klart värt pengarna. Jag skrattade helt galet mycket.

Jag har beundrat en av mina tomatplantor också. Den växer drygt en centimeter om dagen just nu. Jag tänker plantera över den i en egen kruka i veckan. Min lilla tomatbebis. Det kommer upp en likadan bredvid, och så har flera av mina chilifrön växt upp över jorden.. Det här är så spännande! (Mvh Tant Agda, 82)

Andra saker jag har gjort i helgen är att googla muskelkramp vid löpning. I morse var jag ute igen (pass 3 på 5 dagar) och grät av vadkramper när jag kom in. Det verkar som om löpsteget kan vara boven. Ska experimentera lite.

Sen har jag städat, tvättat hundra maskiner tvätt så tvättberget är just nu obefintligt och så har jag försökt njuta av solen som visat sig hela helgen. Vilat och så där. Maken kom hem, åt middag och så åkte han igen. Ibland är det så, det tar vi igen nästa vecka!

Hoppas att du har haft bästa helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.