Expedition Babben

I fredags var jag på stand up med Babben Larsson. I hennes show Expedition Babben besöker hon platser som hon inte har varit på innan, och min lilla hemort är en sådan plats som sällan får besök av stora stjärnor. Roligt, så klart!

Babben är verkligen helt fenomenal. Roligt, intelligent och varmt beskriver hennes framträdande. Det är så mycket igenkänning från första sekunden, och även i de fall som det inte är igenkänning lyckas hon måla bilder med hjälp av ord som får en att vika sig dubbel av skratt. Extra fint är att hon verkligen har ansträngt sig och gjort research på den ort hon besöker. Vi fick höra en del skämt om vår hembygd, hon hade kollat upp närliggande byar och undrade hur många som åkt därifrån för att se henne, och hon lyckades låta som om hon hade koll på stället fastän hon bara besökte oss i några timmar.

Babben är en av mina stora förebilder. Som yrkeskvinna framförallt. Hur hon har lyckats slå sig fram, tidigt,i en bransch som allra mest består av män. Hur hårt hon jobbar. Hur sunda tankar hon har.

Tack Babben för en fantastisk show!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.