Godaste middagen och ondaste benen

Hej mitt i veckan!

Idag gladde jag mig åt middagen. Mexikansk kycklinggratäng. Den är så fantastiskt god att jag bara vill skrika rakt ut när jag äter den. Det gör jag inte, så klart. Men man vill gärna. Ser fram emot att ha den i matlåda imorgon.

Jag handlade efter middagen. Det var akut slut på toapapper så jag åkte på affären och passade på att komplettera lite till kylskåpet också. En lagom spännande onsdag, med andra ord. Jag har sprungit ikväll också, det gick väl sådär. Jag fick ont i vaderna, men inte lika överjävligt som i söndags.

Så ser det ut här den här onsdagen. Hur är det hos dig?

En reaktion på ”Godaste middagen och ondaste benen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.