30-årsfest, hotellnatt och hemmafix

Tjo, vad intensiv den senaste veckan har varit. Kurs i Umeå, kom hem halv nio i fredags, sov dåligt natten till igår och så hela gårdagen på det. Vi åkte hemifrån vid halv nio för att vara i grannstaden till klockan tio. Där mötte vi upp ett gäng som skulle vara med och överraskningsfira min svägerska, som fyller 30 i veckan. Sen löpte dagen på med överraskning, lunch, skämsaktiviteter på stan (sa 300 gånger till maken att jag VÄGRAR sånt när jag fyller 30. Men en del passar det ju bra för, som tur är) och bowling. Sen var planen att byta om, äta middag och fortsätta festen men se där gav min rygg upp. Jag spenderade resten av kvällen på ett hotellrum med värkande muskler och min egen besvikelse.

Tur ändå att det bara var muskler (även om jag var stel som en pinne på morgonen idag) och tur att vi hade ett hotellrum så jag fick ligga och gråta i fred. Och vilken lyx att ta sovmorgon i morse och sen äta hotellfrukost.

Utsikt från hotellrummet

Vi checkade ut sen och körde hem. Hämtade Baloo hos mamma och pappa, planterade om mina små plantor och så har jag handlat mat för ett par dagar. Nu blir det middag och sen tv-mys. Så skönt att vara ledig två dagar till!

Har du haft en bra helg?

Yesterday we celebrated my sister in law’s 30th birthday. We spent the night in a hotel and now we are back home. How was your weekend?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.