Den 3 maj 2013

Vet du vad du gjorde för fem år sedan? Inte jag heller, riktigt. Trots mitt bloggarkiv, så har jag inte varit så flitig på att blogga som jag har trott att jag har varit. Jag hittar ett inlägg från dagen innan. Av det kan jag utläsa att den 3 maj var en fredag 2013. Då hade jag jobbat i knappt två månader på mitt nuvarande jobb. Jag minns att jag jobbade halvdagar på torsdagar och fredagar, och tyckte att det var ganska skönt.

Jag läste spanska våren 2013. Första terminen, då jag underkändes i 15 av 30 hp. Fan vad jobbigt det var då, att känna att man inte förstår något. Jag bytte ju universitet sedan för att få ihop mina poäng, så allt löste sig och blev bra. Och så var det då jag påbörjade min mest intensiva stressperiod som kulminerade våren 2015. Stress är aldrig bra.

Då: 23 år, nyanställd, halvvägs genom studierna, nyinflyttad i lägenhet nummer två, ogift
Idag: 28 år, utexaminerad, legitimerad och kvar på samma arbetsplats, husägare sen flera år, gift med världens bästa man

Livet kanske aldrig har varit dåligt, ändå blir det hela tiden bättre och bättre.

20180330_133642.jpg

Yours truly, njuter av livet


Five years ago I was a student half-way through my Teacher Programme, studying Spanish with varied results and had been working two months on my job.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.