Drömmer mig bort

Söndagskväll igen. Maken har åkt iväg till jobb och jag saknar honom redan. Tur att nästa vecka bara har tre arbetsdagar, både för honom och för mig. En långhelg till är inte dumt.

Annars är jag mest avundsjuk på Spiderchick som åker till Cypern idag. Med tanke på vad jag skrev i fredags så önskar jag alltid att jag bara kunde åka bort i maj. Det blir aldrig för det är absolut sämsta tiden att åka iväg när man jobbar i skolan. Även om jag säkert skulle få ledigt skulle jag få ett stresspåslag utan dess like när jag kom tillbaka. Inte värt det. Men om jag hade ett annat jobb skulle jag lätt ta en veckas charter i maj.

Jag tittar en del på resor runt midsommar istället. Jag jobbar sista dagen den 20 juni, onsdagen före midsommar, och tänker mig att jag skulle kunna åka iväg på en sista minuten den 21 eller möjligtvis den 22. Är himla sugen på att åka till Kos, eller någon annan grekisk ö. Just Kos har jag dock förälskat mig i. Tänk att ligga vid en pool och läsa böcker en vecka för att varva ner efter ett arbetsår. Det vore något, det. Lite tråkigt att åka själv kanske, men jag tänker att det kan vara skönt.

Solen har kommit hit förresten. Tillsammans med stormvindar, så vi ska inte tro att det är varmt ute. Trots att man kan bli lurad av det vackra skenet. Men solen har kommit och det ska bli varmare och varmare. Kanske är den mesta snön borta från tomten i slutet av nästa vecka? Hoppas!

En reaktion på ”Drömmer mig bort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.