The story of my Friday

Igår testade jag att ta ett foto i timmen och visa för er. Det var en ganska vanlig del i bloggvärlden för några år sedan. Numera gör man en story på instagram istället, men här kör vi lite retro istället. Igår var vi i Skellefteå, bland annat. Så här såg dagen ut:

Klockan 8:15 satt vi i bilen på väg mot Skellefteå. Jag var nöjd med ögonsminket.

Klockan 9:15 köpte vi frukost på en mack längs vägen. Fem minuter senare körde vi förbi en flock renar. Sen passerade vi en vindkraftspark. Lite synd för er att ni bara fick se macken.

Här befann vi oss klockan 10:15. Snart framme. Vädret förresten- helt underbart.

Klockan 11:15 befann vi oss inne på JULA och det här var vad jag hade hunnit plocka åt mig. En tröja att ha vid byggnationen och en borste till Baloo. Gick ut därifrån med en hundfilt och några fler matlådor i glas.

En timme senare åt vi lunch. På MAX. Jag åt Trolle Cheese, som alltid. Däremellan hade vi varit in på Myrorna också. Avundas alla er som bor nära fina secondhandaffärer.

13:15 hade jag precis provat och bestämt mig för att köpa de här skorna. På Intersport. Innan hade jag köpt två par skor på Skopunkten också.

Ytterligare en timme senare satt vi i bilen igen. Inte på väg hem, utan till makens hemort. Jag var trött och törstig av värmen.

15:15 mötte vi ett gäng renar igen. Maken tutade, jag hoppade i luften. Renarna reagerade inte alls. Vi tog oss förbi dem till slut.

Klockan 16:15 åt vi middag hos några kompisar och jag fotade inte. Tacogratäng var det i alla fall.

Klockan 17:15 gjorde vi oss redo för att visa övernattningslägenheten för några köpare. Nu fuskar jag med en gammal bild, men det kändes inte ok att ta kort på en annan persons hem och lägga ut här (vi har alltså hyrt ut lägenheten).

Klockan 18:15 var vi hemma hos min svärfar med sambo. Fotade inte där heller. Sen körde vi hem i dimma, fikade hos mina föräldrar och tog med oss Baloo hem. 23:15 stannade vi på vår uppfart. Det blev en lång och händelserik fredag.

Yesterday I took one photo every hour to show my Friday. We spent 2,5 hours in the car, went shopping in the Swedish city Skellefteå and then spent some more time in the car. We had a quick dinner with some friends, showed our apartment to potential buyers and visited my father in law before driving the last hour home.

2 reaktioner på ”The story of my Friday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.