Det kom en vind

..och svepte bort sommarvärmen. I eftermiddag när jag gick hem blåste det riktiga stormvindar. Nu senare ikväll var det lite kyligt i luften. Men det är ändå vackert vårigt ute så jag tycker inte att det gör så mycket. Ikväll har jag lagt tid på att skriva. Skriver ju på ett projekt som jag hoppas ska bli en bok. Målet är att få ihop ett färdigt manus i alla fall, sen behöver det inte bli antaget och utgivet. Små delmål.

Jag har också tittat på Robinson. Det började med att jag tittade på Ö-rådet en söndag för några veckor sedan, och så har jag tittat varje söndag sedan dess. Nu senast kände jag att jag missade för mycket mellan ö-råden så nu har jag sett varenda avsnitt den här veckan. Det verkar ju snart vara final så det rör sig nog inte om så många veckor till. Tycker att den här omgången påminner om gamla tiders Robinson, innan det blev så extremt. Paktandet är ju där ändå, så klart, men de verkar ju i alla fall bo på en strand och inte i ett träsk.

Sen har jag sprungit ikväll också. Lyckades peppa mig själv och springa fem kilometer sammanhängande. Det är andra eller tredje gången i mitt liv som jag gör det, så jag känner mig riktigt nöjd. Jag springer ju inte på tider som är något att hurra över (tror faktiskt att man kan gå förbi mig om man har lite tempo) men det känns lovande inför tjejmilen.

Nu är det dags att gå i säng snart. Imorgon kommer min man hem, sen är det snart helg. Veckorna flyger faktiskt förbi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.