Trädgårdshelg

I helgen har det varit riktigt behagligt väder. Ingen sol men ändå luftvarmt. Vi har ordnat lite i trädgården i helgen. Igår krattade jag det lilla som behövdes. Sen grävde jag upp ormbunkarna ur rabatten på framsidan. Rabatterna ska inte vara rabatter mer så de behövde avlägsnas. Det var en ganska enkel uppgift faktiskt.

Idag har jag börjat lasera vårt staket. När vi köpte staketdelarna var de impregnerade så vi har väntat på att det ska gå ur träet för att kunna behandla staketet. Så nu var det dags! En burk lasyr, en pensel och jag har börjat behandla staketet idag. Det är tidskrävande men det blir fint.

Skillnad blir det också! F har pysslat med andra, tyngre saker, som jag har varit ganska glad att jag slipper. Då målar jag hellre.

Nu ska jag försöka sova. Jag har verkligen förstört sömnen i helgen så jag behöver fylla på sömnkontot. Hoppas att din helg var fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.