24 maj i backspegeln

Torsdag igen. 24 maj idag innebär att det är lönefredag imorgon! Tjoho! Idag är det dock bara torsdag och jag jobbar som vanligt. Kanske är jag iväg på något spännande ikväll, jag har inte bestämt mig än. Den här dagen de tre senaste åren har jag varit lite halvdålig på att blogga, men jag tänkte ändå att vi skulle göra en liten tillbakablick.

20170527_193348

För exakt ett år sedan, 2017, började vi måla om huset. Den 24 var en onsdag, och sedan var Kristi Himmelsfärdshelgen, så det var då vi hade bestämt oss för att få huset att gå från blått till grått. Jag minns att vi smetade på lite grundfärg på onsdagskvällen.

För två år sedan, 2016, bloggade jag majs sista inlägg den 21. Då var den 21 en lördag och jag höll på att måla om garderoberna som skulle bli min pysselgarderob. Vad jag gjorde tisdag den 24 har jag ingen aning om, men antagligen jobbade jag.

För tre år sedan bloggade jag inte heller just den 24 maj. Däremot skrev jag två inlägg måndag den 25 maj 2015. Det ena var en anteckning om vad som skulle hända den dagen, lite småfix av allt möjligt. Sen publicerade jag ett inlägg om ett bröllop som vi var på den 15 maj. Den resan var så rolig, vi var tre tjejkompisar och Fredrik som bilade drygt 80 mil på fredagen, var på bröllop på lördagen, och sedan bilade vi hem på söndagen. Vi hade så roligt!

bild1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.