Den 7 juni 2011

Idag, men för 7 år sedan, bodde jag i Östersund och hade precis avslutat mitt första år som student. Året då det var roligt att plugga. Den 7 juni 2011 var en tisdag och jag pysslade mest på hemma medan Fredrik jobbade. Åh, vad jag saknar att dela vardagen ihop! Planerna för dagen var i alla fall att ta mig ner på stan för att fixa födelsedagspresenter till mina föräldrar och en studentpresent till min syster.

När jag läser mina egna tankar kring den dagen slås jag av hyr fri jag kände mig när vi bodde där. Det här var innan studierna mest blev en plåga och medan vi hade ett boende i ett område som jag trivdes med. Friheten att kunna ta en vardag på stan, den saknar jag mycket.

IMG_20170819_192159_160

Vi ❤  Inte 2011, utan 2015

Jag funderar mycket kring vardagen och livet just nu. Jag saknar flexibilitet i min vardag. Känner mig väldigt låst med att jobba fasta tider. Jag trivs väldigt bra med mina arbetsuppgifter, så jag antar att man inte kan få allt. Det är svårt att jobba som lärare och samtidigt jobba ”när man vill”.

Jag saknar också lägenheten i Östersund så himla mycket. Även om jag ibland var väldigt trött på att den var så ofixad så var det ändå min lilla pärla, och mitt första egna hem. Älskade planlösningen och läget. Älskar huset vi bor i nu ännu mer och vill absolut inte tränga in oss i en tvåa igen, så det är väl inte längtan på det viset. Förmodligen bara tankar kring en enklare tid, som inte enbart var bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.