Friday again

Hej kära vänner! Vet ni vad? Idag har jag satt betygen för alla mina undervisningsgrupper! Det betyder att det snart är sommarlov och att en stor del av terminens stress börjar släppa nu. Det går inte att beskriva hur underbart det känns!

Igår kväll kände jag mig duktig. Jag åkte och handlade och sen spenderade jag några timmar i köket. Jag bakade tre sorters kakor, för att fylla frysen om någon kommer och hälsar på den närmaste tiden. Svor lite över ugnen. Innan vi flyttade till huset bakade jag lite nu och då, men nu har jag en ugn som blir lite för varm och saker blir lätt brända, så det blir inte av att baka lika ofta eftersom det inte är riktigt lika kul.

Jag kände mig inte riktigt lika duktig som min man dock. Han har kämpat i två dagar med att byta rasskydden till grunden på huset. Nu var det klart, och det återstår lite tråkjobb innan vi kan bygga tillbaka en altan på baksidan. Så härligt!

I helgen har jag en massa projekt som jag borde göra. Jag borde rensa ogräs ur mina pallkragar så jag kan börja plantera där nästa vecka. Vi har fortfarande de så kallade järnnätterna kvar, då det kan komma nattfrost, men i slutet av nästa vecka ska jag nog kunna plantera ut lite växter. Annat jag kan göra är att måla vidare på staketet, måla på huset och hålla på med något av alla våra andra tusen projekt.

Min man ska cykla ett lopp i helgen också. Det blir inte mycket tid över 🙂

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.