Kraftlopp och kraftansträngning

Den här helgen har verkligen varit fysiskt påfrestande – i alla fall för min man.

Igår steg vi upp tidigt och åkte till Skellefteå. Fredrik var nämligen anmäld till Kraftloppet. Ett cykellopp i typ terräng som är 5,3 mil långt. Jag såg honom starta och sen tog jag bilen in till centrum. Gick i några affärer och åt lunch innan jag körde tillbaka för att se målgången.

Är så stolt över honom, faktiskt!

Idag har vi jobbat ute i trädgården. Fredrik har justerat markytan där altanen ska byggas. Skottat sand, grus och sten hela dagen, i stekande sol mot vår bästa solvägg. Han förtjänar en medalj. Jag skulle ha hjälpt till men vaknade med ont i ryggen, igen. Skotta och gräva är generellt sådant som min rygg inte riktigt klarar av.

Istället har jag rensat ogräs från alla pallkragar och målat upp det sista ur hinken med terasslasyr. Ska köpa mer för att fortsätta måla staketet. Är snart halvvägs faktiskt! Har också skött markservice med mat, glass och vätskepåfyllning. Samt veckohandlat.

Nu ligger jag i soffan och laddar för ett träningspass. Blodgenomströmning i musklerna brukar vara bra för ryggontet. Hoppas du har haft en bra helg!

En reaktion på ”Kraftlopp och kraftansträngning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.