Matsedel och annat 25/2018

Hej! Sista arbetsveckan för det här läsåret. Oinspirerad kring mat igen så jag tänker att jag skriver ett inlägg med veckans planer och eventuellt vad vi ska äta. Intressant? Vi får väl se. Så här ser veckan ut:

Måndag: Jobb hela dagen och sen grillkväll med jobbet. Behöver alltså inte laga middag själv.

Tisdag: Jobba hela dagen och laga auberginegratäng till middag. Kanske träna, kanske måla staket.

Onsdag: Jobba sista dagen. Möta upp maken hemma. Laga typ tagliatelle med bolognese till middag, och se vad som behöver göras.

Torsdag: Ta min första sovmorgon! Jobba med altanbygget. Äta kotletter kanske?

Fredag: Bygga altan? Grilla?

Lördag: Fortsätta altanbygget. Äta vadå? Fisk? Eller ska vi ta det på torsdagen istället?

Söndag: Bygga vidare. Laga vegetarisk middag. Typ.

Jag har noll koll på vad vi ska bygga. Jo, jag vet att det ska bli en altan så klart. I mitt huvud är det så lite kvar att vi borde hinna bli klara på fyra dagar men enligt min man är det inte realistiskt alls. Jag brukar i och för sig behöva dubbla den tid som jag tror att saker tar, så han har förmodligen rätt.

Haha, vilket tråkigt inlägg. Trevlig vecka 25 hörrni!

En reaktion på ”Matsedel och annat 25/2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.