Semester!

Idag har jag jobbat sista dagen för det här läsåret! Jag känner mig lyrisk och har en svag overklighetskänsla, faktiskt.

Igår sov jag i princip HELA kvällen. Somnade i soffan efter middagen. Tvingade mig själv att kliva upp och gå ut med Baloo. Sen låg jag i soffan och såg på film till klockan tio, då jag kröp i säng och somnade på en gång. Sov som en stock tills klockan ringde.

Ikväll var det mer fart. F kom hem, vi åt middag och sen har vi hjälpts åt med altanbygget. Mitt mål är att trallgolvet ska vara lagt när midsommar är slut. Jag hoppas att det ska vara klart redan på lördag, men det säger F att det inte kommer vara.

Nu är det i alla fall dags att runda av den här dagen med de två sista avsnitten av Santa Clarita Diet och kvällsfika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.